BC Push

Wijziging trainingstijden jeugd

:

De speeltijden voor de Dynamic Tennis en badmintongroep worden per direct omgedraaid. Er wordt dus vanaf komende vrijdag gespeeld op de volgende manier:

- De badmintongroep gaat trainen van 17.00 tot 18.00 uur;
- De Dynamic Tennisgroep gaat trainen van 18.00 tot 19.00 uur.

We willen alle ouders bedanken voor hun flexibiliteit en aanwezigheid op de vergadering afgelopen vrijdag. Daarnaast bedanken we ook de ouders die hun opmerkingen via app, mail of telefoon hebben doorgegeven. We zijn blij dat een meerderheid van beide groepen zich kan vinden in deze gekozen oplossing.

Er heeft ook een inventarisatie plaatsgevonden om vanaf september 2021 te gaan spelen op de maandagavond. Veel ouders staan hier positief in, maar het is lastig om zo ver vooruit te kijken.
Wij komen hier begin 2021 nog op terug.

Start Seizoen 2020/2021

:

Beste Pushers!

Na de zomervakantie met zomerbadminton gaat het reguliere seizoen weer van start!
31-8-2020 eerste speelavond van het seizoen op de maandagavond.
4-9-2020 start de Jeugd weer met DT (van 17.00-18.00 uur).
4-9-2020 start de badmintonjeugd (van 18.00 - 19.00 uur).
4-9-2020 starten de volwassenen om 19.45 uur met de 1e speelronde van de avond.

Denk allen wel aan de Corona maatregelen zoals in onderstaand nieuwsbericht is benoemd. Daarnaast wordt er een registratielijst bijgehouden voor de volwassenen en dient iedereen bij binnenkomst zijn handen te ontsmetten.
De registratie van de jeugdleden wordt bijgehouden door de trainers.

Jaaaaa…..we kunnen weer!

:

De corona maatregelen zijn inmiddels versoepeld en dus mogen de sporthallen per 1 juli weer in gebruik worden genomen. Maar we moeten wel rekening blijven houden met de RIVM richtlijnen en de overheidsmaatregelen!
We vragen je daarom dringend met de volgende maatregelen rekening te houden:

  • - I.v.m. 1,5 meter afstand houden kunnen er maar 6 personen tegelijkertijd aanwezig zijn in de kleedkamers;
  • - Er kunnen 4 personen tegelijkertijd douchen (2 in de grote ruimte, buitenste douches en 2 in de douchehokjes);
  • - Er kunnen 6 personen naast de kant zitten en 16 personen spelen (dubbel spelen mag namelijk). De rest van de personen verblijft in de ontmoetingsruimte óf kan gebruik maken van de buitenbanen op het veldje achter de hal;
  • - Houd rekening met de looproutes;
  • - Na afloop kan er ook een drankje worden gedronken. Maar ook hier geldt houd 1,5 meter afstand van elkaar, neem je verantwoordelijkheid en spreek anderen aan om dat ook te doen.

Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat we deze zomer zonder problemen badminton kunnen spelen.

Op de volgende avonden kunnen alleen leden van BC Push weer badminton spelen van 20.00 tot 22.30 uur:
  • - Vrijdag 3, 10, 17, 24 en 31 juli 
  • - Vrijdag 7, 14, 21 en 28 augustus
Natuurlijk hoef je deze zomerperiode geen eigen bijdrage te betalen.

31 augustus start het nieuwe seizoen weer op de maandag en 4 september op de vrijdag. Een fijne (badminton) zomer en hou je gezond!

Bestuur BC Push.

Aanmelding Competitieseizoen 2019-2020

:
Aanmelding Competitieseizoen 2019-2020

Heb jij zin om volgend jaar ook mee te doen aan de Recreantencompetitie Midden Limburg?

We hopen weer met twee teams deel te kunnen nemen! Speel je mee?
Geef je dan zo snel mogelijk op door een mailtje te sturen aan [email protected] Laat daarbij alsjeblieft weten in welke poule je zou willen spelen en welke overige voorkeuren je eventueel hebt. Opgeven vóór 25 juni

Start-up vergadering: datum volgt
Thuiswedstrijden: zondagochtend
Kosten: ongeveer 50 euro p.p. op basis van volledige deelname

Heb je nog vragen of opmerkingen? Kijk op de website, laat het weten via de mail ([email protected]) of neem contact op met Agnes Taman.

Zomerbadminton

:
Zomerbadminton

Beste Pushers en overige geïnteresseerden!

Op 28 juni is alweer onze laatste speelavond van het seizoen 2018-2019. Gelukkig is het dit jaar ook weer mogelijk om de zomermaanden lekker door te sporten… Zomerbadminton!

Net zoals voorgaande jaren kunnen alle volwassen pushers die zin hebben om te badmintonnen komen. Tevens zijn tijdens deze zomer-speelavonden badmintonners uit andere verenigingen welkom!!!
Er wordt weer gespeeld op de vrijdagavond van 20.00 – 22.15 uur. De volgende data’s wordt er in de zomer weer doorgespeeld:
- 5, 12, 19 en 26 juli;
- 2, 9, 16 en 23 augustus;

De kosten van de speelavond bedragen € 3,- per persoon, niet-leden dienen dit op de avond contant te betalen. Voor de leden is er tijdens de speelavond een aftekenlijst waarop iedereen van BC Push die meespeelt zich op dient af te vinken, de kosten worden dan in het begin van het seizoen verrekend!

Natuurlijk met de mogelijkheid op een gezellig drankje na het sporten!

Speel gratis mee in februari en maart

:
Speel gratis mee in februari en maart

In februari en maart maak je gratis kennis met de mooie badmintonsport bij een van de badmintonclubs van BadmintonLeudal (Baexem, Heel,Heythuysen, Horn, Neer en Roggel).

Bij BC Push Baexem speel je gratis mee op maandagavond (van 20.00 tot 22.15 uur) en op vrijdagavond (van 19.45 tot 22.30 uur)

Wist je dat je dichtbij en iedere doordeweekse avond de mooie badmintonsport op elk niveau kan beoefenen? Van beginnende speler, recreant of competitiespeler, je bent gratis welkom op de speelavonden van de clubs van BadmintonLeudal in februari en maart 2019. Je hoeft alleen je sportkleding en zaalschoenen mee te nemen!

Meer informatie over de actie vind je in deze flyer.

Push weekend december

:

LET OP! Aanmelden is nu mogelijk t/m 24 november!

Graag willen we jullie uitnodigen om mee te gaan naar het Pushweekend op zaterdag 1 en zondag 2 december. We gaan naar het clubgebouw van scouting Keent-Moesel te Weert. We starten gezamenlijk op zaterdag om 15.00uur en ronden het weekend gezamenlijk af op zondag om 11.30uur. Alle leden en aanhang zijn van harte welkom. Omdat het geen specifiek jeugdkamp is, kunnen jeugdleden meegaan wanneer er ook een ouder mee gaat.

De kosten worden verdeeld. De locatie kost €112, daar komen nog kosten voor drank en spijs bij. Er zullen geen kosten zijn voor activiteiten. We nemen spellen mee die we al hebben liggen. De verwachting is dat het weekend dan minder dan €20 per persoon gaat kosten. Voor kinderen is er maar een beperkte bijdrage nodig.

We zullen ons niet extreem vies gaan maken of verplicht aan fysieke uitdagingen mee moeten doen. Bij alle activiteiten is het een keuze of je meedoet. Mogelijk is er op zaterdagavond een kampvuur.

Benodigdheden; (buiten de spullen die je altijd mee neemt bij een nacht weg)
- slaapgerei; stretcher/luchtbed ed
- extra set kleding ivm activiteiten (alleen oude kleding)
- stuk fruit

Wanneer er vragen zijn horen we het graag via [email protected] of tijdens de speelavonden.
Hopelijk ben je enthousiast en ga je mee!

Groetjes, de organisatie! Maarten, Lars R, Yvon en Arian

Push kamp 2018: 30 juni - 1 juli

:

Dit jaar een kamp in een nieuw jasje! Niet alleen de jeugdleden, maar ook volwassen leden en het gezin/familie (broertjes / zusjes en / of ouders) mogen mee op dit kamp! Voor de volwassenen; via het blaadje in de sporthal en [email protected] Voor de jeugdleden; via de what's app of [email protected]

Laat voor 15 april weten of je wel of niet mee gaat! Meer informatie? Klik hier

BLACKLIGHT TOERNOOI 22 april 2018

:

Maak je op voor twee aankomende topactiviteiten georganiseerd onder de vlag van Badminton Leudal:

Op zondag 22 april wordt door BV Heel en BC Heytse een blacklight toernooi georganiseerd voor alle jeugd- en volwassen leden van de Badminton Leudal verenigingen.

De opzet van het toernooi In de ochtend (10.00 uur – 11.30 uur ) zal de jeugd gebruik maken van de hal, waarna het toernooi om 12.00 uur voor volwassenen begint. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt deze groep gedeeld door twee. Dit betekent dat een groep gaat spelen van bijvoorbeeld 12.00 uur tot 14.00 uur en de andere groep van 14.00 uur tot 16.00 uur. Opgaves Dynamic Tennis en Jeugdleden; Deze leden kunnen zich opgeven bij de voor hun bekende kanalen. Via de whatsapp groep of de secretariaatmail ([email protected]) Opgaves Volwassene Deze leden kunnen zich bij voorkeur opgeven tijdens de speelavonden door hun naam te noteren op de aanwezige opgave lijst. Mocht dit niet mogelijk zijn is het ook mogelijk door een mail te sturen voor opgave naar het secretariaatmail. ([email protected]) Tevens worden er nog vrijwilligers gezocht voor te helpen met het klaarzetten van alles voor deze activiteit.  

Jaarvergadering 2018

:

Afgelopen jaar hebben we naar aanleiding van een enquête en op vraag van de leden de jaarvergadering gehouden op een zaterdag. Deze werd afgesloten met eten en een borrel. Gezien de geringe opkomst is besloten om de jaarvergadering weer te houden op vrijdagavond. De jaarvergadering van 2018 vindt plaats op vrijdag 6 april om 19.00 uur in de kantine van de Burgemeester Hannenhal te Baexem. 
De agenda en jaarverslag 2017 wordt ca. 1-2 weken voorafgaand aan de jaarvergadering rondgestuurd via mail naar de leden.

Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende

Naar boven