BC Push


Vrienden van Push

Onze club kent een jarenlange geschiedenis van gezelligheid, sportiviteit en natuurlijk badminton. Een belangrijk item bij ons is niet alleen de mooie badmintonsport, maar ook de gezelligheid na elke speelavond en verschillende activiteiten voor zowel onze jeugd als de volwassenen.

Sommige leden stoppen echter met onze sport of worden helaas geplaagd door blessures waardoor ze niet meer kunnen spelen. Zulke leden zeggen hun contributie op en verdwijnen uit beeld, waarbij wij als vereniging dus een gezellig lid missen dat wellicht al jaren (of tientallen jaren) lid is geweest van onze club. Heel vaak willen deze mensen wel nog aansluiten bij activiteiten of incidenteel langskomen.

Wij willen graag hier aan tegemoet komen door een optie te bieden om tegen een gereduceerd contributietarief deel te kunnen blijven nemen aan een aantal van onze activiteiten. Zo verlies je niet de binding met jouw club en kunnen wij nog langer van jou en jouw gezelligheid genieten!

Bij ons staat deze optie bekend als “vrienden van Push”.

Wat kost het?
Deelname aan “vrienden van Push” kost €20,- per jaar.
Het is mogelijk dat je een extra bedrag moet betalen voor een bepaalde activiteit, dit wordt per activiteit benoemd en in regel geldt: dit is alleen als onze eigen leden ook een extra bijdrage moeten leveren.

Hoe werkt het?
1. Je schrijft je in als “vriend(in) van Push”;
2. Je blijft in de ledenadministratie op de mailinglijst staan en ontvangt informatie over onze activiteiten;
3. Je kunt ook informatie vinden op onze site over de komende activiteiten en mailen naar [email protected] voor meer informatie;
4. Je geeft je op voor de activiteiten waar je aan deel wilt nemen door een reactie te geven op de mail over de desbetreffende activiteit, óf via [email protected].

Verdere vragen of interesse?
Stuur een bericht aan het secretariaat!