BC Push


Lid worden?

 
Zoals je op de site kunt ontdekken is er heel wat te beleven met en op onze club. Hieruit blijkt dat BC Push niet alleen bij badminton ophoudt! Dat verklaart ook wel dat onze jeugd en volwassenen uit de hele omgeving bij ons komen sporten, onze leden komen uit de kernen Grathem, Heel, Horn, Linne, Sittard, Swalmen, Stramproy, Weert, Leveroy en natuurlijk uit Baexem zelf.
 
Eventuele nieuwe leden kunnen bij ons drie avonden gratis komen proefspelen, zo zul je erachter komen dat het inderdaad een goede keuze is om te gaan badmintonnen, en dan ook nog wel bij BC Push Baexem!
 
Proefspelen
Als je een keer wilt komen proefspelen of kijken kun je gewoon naar onze zaal komen. Onze leden helpen je dan wel verder wegwijs. Als je het prettiger vindt om niet onaangekondigd te komen kijken of proefspelen kun je ook even een mail sturen naar [email protected] wij zorgen er dan voor dat je opgevangen en wegwijs gemaakt wordt.
Als je mee wilt spelen moet je niet vergeten om sportkleding en geschikte indoor schoenen mee te nemen. Wanneer je al een racket hebt kun je dit ook meenemen, heb je nog geen racket dan kun je er een van de club lenen. Als je dan besluit om lid te worden kun je alsnog een racket kopen. Op de speelavond zelf is het ook mogelijk om rackets te kopen, vanaf €30,- heb je al een aardig racket. Voor meer informatie over de koop van een racket: informeer op de speelavond naar Mark Brouns.

De shuttles worden door de club verzorgd. Volwassenen kunnen ook een clubshirt aanschaffen voor € 40,-.

Wat kost het?
Badminton vraagt geen al te hoge investeringen:
  • Inschrijfgeld € 5,- voor volwassenen.
  • Vrijdag- + Maandagavond:  € 50,- per half jaar.

De contributie wordt per halfjaar geïnd. Dit geschied door middel van automatische incasso tot wederopzegging, restitutie van contributie vindt niet plaats.

Statuten, "welkom bij BC Push" en huishoudelijk reglement
Leden zijn bekend met de inhoud van onze statuten, het document "welkom bij BC Push" en een eventueel huishoudelijk reglement en houden zich hier aan.

Download de statuten
Download het document "welkom bij BC Push"